Szórakozás

20 évet kapott gyermekgyilkosságért Jolie ex-mostohalánya

Három évvel ezelőtti gyerekgyilkosságáért húszesztendőnyi börtönbüntetést kapott Billy Bob Thornton legidősebb gyereke.

Várható volt, hogy szigorúan fog bánni a bíró Amanda Brumfield-del, de senki nem számított olyan súlyos büntetésre, mint amilyet kapott. Billy Bob Thornton lányát májusban bűnösnek találták, és tegnap megkezdte a húszévnyi börtönbüntetésének letöltését. A floridai bíróság szerint ennyit érdemel az, aki kegyetlenül végez egy gyerekkel.

Három éve, Amanda felügyelete alatt meghalt az egyik barátnője kislánya. A tragikus esetről azt állította, baleset volt, a gyerek véletlenül kiesett a járókájából. A koponya és agysérülései azonban erős traumára utaltak, vagyis erőszakkal, nagy erővel ütötték az egyéves picit. Azt viszont nem sikerült bebizonyítani a vizsgálat folyamán, hogy miként végzett Brumfield a lánnyal, illetve ő maga sem tett beismerő vallomást.

A kis Olivia mamája is meglepődött a két évtizednyi börtönön, de egyáltalán nem vigasztalja a súlyos ítélet., ugyanis ez sem hozza vissza a lányát. Amanda apja, Thornton nem kívánt foglalkozni az üggyel, mivel régóta nem tartja kapcsolatot első gyermekével. Így Angelina Jolie ex-férjét az sem érdekli különösebben, hogy a rácsok mögött van csemetéje, vagy bárhol máshol a világban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik