Szórakozás

Bódi Sylvi: semmi közöm a dubajozáshoz

A modell lassan már csak ügyvédje jelenlétében hajlandó beszélni, ugyanis elege van, hogy állandóan összefüggésbe hozzák a nevét a nemrég kirobbant botránnyal.

Bódi Sylvi a hétvégi kánikulában a Velencei tónál rendezett wakeboardversenyen szurkolt edzőjének és barátnőjének, a többszörös magyar- és világbajnok Horváth Kingának. Az egykori playmate a sport mellett a mostanság oly divatos dubajozásról is mesélt az Aktívnak.

„Nyaraltam Dubajban én is, de semmi közöm a témához” – így reagált Bódi a múlt héten kirobbant Dubaj-botrányra, miszerint híres, magyar szépségek árulják magukat az Egyesült Arab Emirátusokban.

„Most már tényleg nagyon elegem van ebből, hogy mindenféle ilyen dologgal összehoznak” – fakadt ki a modell, akit sokan Szalai Vivien „Hamis gyönyör” című könyvének főszereplőjével, egy luxusprostival azonosítanak. Ez persze Sylvit nagyon felháborítja.

„Én már ebbe belefáradtam, hogy ezt cáfolgassam, nem is érdekel ez a téma, megmondom őszintén, mindenki gondoljon, amit akar” – tette hozzá sértődötten a modell.

Azt mondja, járt már Dubajban nyaralás vagy divatbemutató céljából, sőt libanoni barátjával is sokat utazott oda, de ezzel a jelenséggel nem találkozott. Olyan magyar lányokat sem ismer, akiknek közük lehet a dubajozáshoz. Többet nem is akart mondani, sőt, szeretné, ha végre már nem merülne fel a neve hasonló témában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik