Szórakozás

Csúnyán meghízott a magyar reality sztárja

Nagyon megdöbbent a minap Kati mama. Az ÖsszeEsküvők múlt heti kedvenc anyósa rácsodálkozott a róla készült felvételekre.

A Rezidencia egyik legéletvidámabb és egyben legszókimondóbb embere, Marián édesanyja, Kató. Ami a szívén, a száján, és ez akkor is igaz, ha saját magáról van szó. Ő az, aki mindig ott van, ahol valami érdekes történik, és persze ő az első, aki táncra perdül, ha zenét hall.

A minap azonban – úgy tűnt – szembesülnie kellett a valósággal: róla készült televíziófelvételeket nézett, és rácsodálkozott saját magára. „Tényleg ennyire dagadt vagyok?” – kérdezte elképedve. Kati mamát Tilla azonnal megnyugtatta, hogy anyósként ő már lehet kicsit kerekdedebb is, és pár perc múlva úgy tűnt, az asszony is visszanyerte lelki nyugalmát.

Tény, Marián édesanyjára jócskán rakódtak pluszkilók, ám megértjük megdöbbenését is, hiszen köztudott, hogy a televízió képernyőjén mindenki testesebbnek mutat, mint a valóságban. És ki tudja… Lehet, hogy anyóstársa, Erzsók reggeli tornái nála is meghozzák az eredményt, és karcsúbban távozik majd a Rezidenciáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik