Szórakozás

A valóságshow sztár kiszavazását követelik a nézők

Az ÖsszeEsküvők szőke arajelöltjéről kiderült, egyáltalán nem biztos, hogy szingli. Ezzel Mónika gyakorlatilag már a második héten kigolyózta magát a játékból.

Már csak idő kérdése, hogy Mónika elhagyja a TV2 valóságshow-jának luxuslakosztályát. A szőkeséget (ex?)barátja buktatta le, aki a jelek szerint nem tudta elnézni, hogy Mónika mással kavar, és hangüzenetet küldött a Rezidenciára, amelyben közölte a lánnyal, nem akarja többet látni, és arra kérte, vegye le a tőle kapott gyűrűt is.

Amikor Mónika elkezdte a játékot, kijelentette, bent az értelmiségi vonalat képviseli majd, amire azóta nem egyszer rácáfolt, most pedig azt is megmutatta, hogy stresszhelyzetben egyenesen ostobán viselkedik. A történet szempontjából ugyanis lényegtelen (az ÖsszeEsküvők szabályzata alapján persze fontos), hogy jelenleg milyen kapcsolatban van egymással Mónika és a féltékeny Maki, az azonban nem, hogy lassan ismeri fel, milyen helyzetbe is került.

Miután az események hátterét nem ismerjük, a feltételezések szerint a lány a celebség és némi pénzjutalom reményében – barátjával egyetértésben – nevezett be a show-ba, ami a Ricsivel töltött éjszakája után Makinak már nem tűnt olyan jó bulinak. Mónikának azonban megtetszhetett a luxuslét, (és talán Ricsi is), így mikor a csatorna választás elé állította, barátját tagadta meg. Igaz, mint ismeretes, kicsit faramuci módon tette mindezt, egyik szavával a másikat cáfolta meg.

A Rezidencia szinte összes lakója Mónika ellen fordult, és szinte nincs, aki hinne a lánynak. A nézők, akik a múlt hét legnépszerűbb menyasszonyának választották a szőkeséget a legnagyobb közösségi portálon, és más internetes fórumokon adtak hangot csalódottságuknak. A közvélemény Móni ellen fordult, és a hozzászólások tanúsága szerint a nézők többsége azt szeretné, hogy a lány elhagyja a Rezidenciát, még akkor is, ha Ricsi közben megbocsátott a lánynak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik