Szórakozás

Kiéhezett a ValóVilág szilikoncsodája

Bár hihetetlennek tűnhet, de VV Dyának eddig nemigen volt része romantikus randevúkban és udvarlásban.

Aligha akad olyan férfi, akinek ne mozgatná meg a fantáziáját az ötödik ValóVilág fekete szupernője, Dya. Azt gondolhatnánk, hogy eddigi életében hetente jutott új udvarló, váltogatta a pasikat, akik minden földi jóval elhalmozták. Kiderült azonban, hogy a huszonöt esztendős lány már annak is örül, ha randira hívják, ezért kapva-kapott az alkalmon, hogy a villában Cristofellel romantikázhasson.
“Örültem, hogy megyek randira, mert én még nem is randiztam, szerintem életemben egyszer sem” – vallotta be Dya, akinek szavait legjobb barátnője is megerősítette.

“Tényleg nem nagyon randizott korábban senkivel. Két komoly kapcsolata volt eddig, egy hétéves és rögtön utána egy két évig tartó. Utóbbinak néhány héttel azelőtt lett vége, hogy beköltözött a villába, így alkalma sem lett volna az ismerkedésre. Természetesen mindig rengeteg ajándékot kapott, hiszen gyönyörű lány, de ő jól érezte magát kapcsolataiban, és hűséges típus, mindenkit visszautasított. Sosem kacsingatott félre” – mondta az Új Ásznak Viki, aki azt is elárulta, hogy a kubai macsó hasonló típus, mint Dya előző szerelme, ezért arra is esélye lehet, hogy Cristofel elrabolja a lány szívét. – “Cristofel kisportolt alkata abszolúte bejön neki, ráadásul az előző barátja is magas, barna hajú és barna szemű. Bár elsősorban azért ment be a villába, hogy ismertséget szerezzen és több munkája legyen, de nem fog elzárkózni, ha rátalál a szerelem.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik