Szórakozás

Újabb mellplasztika vár Zalatnay Cinire

December 1-én veszik ki Zalatnay Cini melléből az implantátumot. A híresség kemény fogyókúrába kezdett annak érdekében, hogy a beavatkozás ne járjon kockáztattal.

Zalatnay Sarolta évekkel ezelőtt, fiatal (ex)férje, Márton Csaba kedvéért nagyobbíttatta meg keblét. Egy idő után azonban a hatalmas súly teherré vált számára, fájni kezdett tőle a háta, illetve a nem hétköznapi méret is zavarta. Cini már jó ideje tervezte, hogy kisebbre szabatja mellét, most végre megvan a műtét időpontja is. A beavatkozás elvégzésére azért kellett várni, mert Cininek fogynia kellett, hogy az operáció kockázatmentes legyen.

Az énekesnő a Hír24-nek elmondta, december első napjáig 6-8 kilótól szeretne megszabadulni. Terve megvalósítása szerinte reális, ám kínosan figyel rá, hogy a gyors súlyvesztés miatt egészsége ne károsodjon. Jelenlegi módszere, hogy este hat után nem eszik, és már most sikerült beindítania a fogyást. Ám amennyiben időközben úgy ítéli, hogy mégsem tudja megvalósítania a kitűzött célt, beveti csodamódszerét. Ennek lényege, hogy megfelelő arányban citromlevet, juharszirupot, chiliport és tisztított vizet kever össze, az így nyert levet aztán kétszer öt napig fogyasztja. Az említett kúrával jelentős eredményeket értek el például Király Lindáék is – árulta el Cini.

Az énekesnőnek egyébként az utóbbi időben ismét előjött a hátfájása, ezért is sürgette a műtétet, melynek során ugyan kiveszik a jelenlegi implantátumot, újat nem tesznek be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik