Szórakozás

Így fogynak a hazai celebek

Dobó Ági, Gáspár Győző, Mádai Vivien és Gáspár Evelyn - négyen összesen 109 kilótól szabadultak meg eddig.

Gáspár Győző duci kislányát, Evelynt már mindenki jól ismeri, de mostanra ez a kislány közel sem annyira duci: a bő férfipólókat először a női L-es méret váltotta fel, de mostanra vannak olyan ruhadarabok, amelyekből már az M-es is nagy a 17 éves lányra. Apa és lánya étrendje is teljesen megváltozott: a jó kis Bea asszony által készített hazai kosztot a saláta, csirkemell és rizs váltotta fel, valamint egy új módszerrel, a speedfitness-szel sanyargatják magukat rendszeresen.

Dobó Ági, a tavalyi Miss World Hungary nem azok közé tartozik, akik mindenféle fogyókúrát kipróbálnak azért, hogy lefogyjanak. A mindössze 42 kilogrammot nyomó szépség mindent megtesz, hogy felszaladjon rá pár plusz kiló. Előfordul, hogy egy jó kis csülökkel indítja a napot, a szalonna pedig soha nem maradhat ki a menüből. Minden törekvése ellenére azonban mégsem tud hízni, a külsejére tett rosszindulatú megjegyzések viszont nagyon megviselik.

Mádai Vivien, a NekedValó, a ValóVilág délutáni különkiadásának egykori műsorvezetője is minden csodamódszert kipróbált, végül egy kozmetikai kezelés és a diéta kombinációja vált be neki. Olyannyira, hogy 4 hónap alatt 12 kilótól szabadult meg.

Bajor Imre még a csinos műsorvezetőn is túltett: teljesen lemondott a szénhidrátról és a cukorról, így 17 kilóval könyebben kezdett új életet.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik