Szórakozás

Halott édesanyjával fenyegetik Zalatnayt

Egy névtelenségbe burkolózó állítólagos hitelezője ismét azt firtatja, mije és honnan is van az adósságban úszó énekesnőnek.

Zalatnay Cini megdöbbenve értesült róla, hogy otthonában is őrizetbe vehetik, mivel nem jelent meg egy rendőrségi kihallgatáson.

“Valóban kaptam egy idézést szerda reggelre az érdi kapitányságra, ahol meg is jelentem, de mivel az ügyvédem külföldi útjáról nem ért haza, felhívta a hatóságot, és egy új időpontot kért a meghallgatásomra. Én magam is felhívtam később a kapitányságot, ahol közölték velem, hogy nincs semmi probléma” – mondta Cini, aki pontosan tudja, ki a cikkekben megszólaló állítólagos hitelező, aki ma már nem vállalja nevét nyilatkozataihoz.

“Az említett személy elég rosszul értesült az életszínvonalamat illetően, hiszen nem járok drága autóval. Egy hétéves kölcsönautót vezetek, a szerinte drága ruháim és cipőim pedig mind régi darabok, szerencsére időtállóak. Jelzem: még az ő kedvéért sem fogok meztelenül járni. Nem panaszkodni szeretnék, de elárulom, hogy annyira jól megy a szekér, hogy éppen mostanában kapcsolták le nálunk a gázt, és a ház részleteivel is meg vagyunk csúszva. Az illető pedig vállalhatná önmagát, hiszen az éjszakai telefonhívásai során azt bátran elmondja, hogy idézem: Még a halott édesanyám is megbánja majd, hogy velem megismerkedett” – mesélte az Új Ásznak az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik