Szórakozás

Összeomolhat a kirúgott VV Seherezádé

Információink szerint a ValóVilág szerkesztői a napokban közlik Seherezádéval, hogy míg ő a luxusbörtönben flörtölt, olasz szerelme lezárta kapcsolatukat.

Seherezádé hozzátartozói rettegnek. A ValóVilág sztárjának élete ugyanis kezd egy szövevényes szappanoperához hasonlítani, melynek mindenképpen sírás lesz a vége. A lány meglehetősen határozottan költözött a luxusbörtönbe, rendre azt hangoztatta, őt egyetlen férfi sem viheti táncba, hiszen fülig szerelmes olasz kedvesébe, Claudioba. A fene nagy kitartás azonban már a múlté – a legnaivabbak is láthatják, hogy az ország Sehije erőteljesen vonzódik játékostársához, Gergőhöz. Csók ugyan még nem csattant, a fiatalok viselkedése bőven kimeríti a flörtölés fogalmát. Ez természetesen Claudionak is szemet szúrt, aki – talán senki nem tiltakozik, ha azt állítjuk: jogosan – megalázottan érzi magát, és részéről lezártnak tekinti kapcsolatukat. A kinti fejleményekről azonban a villa Szenvedélyes nője mit sem sejt. Legalábbis egyelőre…

Seherezádé barátnője, Mercédesz a Hír24-nek elárulta, a villába költözés előtt, a lány, és olasz kedvese között valóban hatalmas szerelem lángolt. Mercédesz nem tagadja, baráti társaságukból mindenkit megleptek a tévében látott fejlemények, ám azt kizártnak tartja, hogy Sehi azért ölelgetné a börtönviselt Gergőt, hogy érdekesebbnek tűnjön a nézők számára. Mercédesz biztos benne, hogy barátnője valóban érez valamit a tetovált srác iránt, hiszen ez a pillantásaiból is lemérhető. Mint megtudtuk, hozzátartozói (természetesen Claudion kívül) nem bosszúsak Seherezádé elcsábulásáért, álláspontjuk szerint az ember nem parancsolhat az érzéseinek. Ugyanakkor Mercédesz fogadni merne rá, hogy a villa bombázója, a kamerák kereszttüzében nem jut el a testiségig, még akkor sem, ha esetleg szerelembe esik. Sehi korábban azt nyilatkozta, szexuális értelemben eddig mindössze egy férfi volt az életében, mégpedig Claudio.

A szappanopera szálait időközben tovább szövi az élet. Seherezádénak ugyanis nem ártana tudnia a szakításról. Információink szerint ezt a ValóVilág szerkesztői is hasonlóan gondolják, ezért rövidesen megosztják vele a szomorú hírt: egyedülálló nő vált belőle. Barátai féltik Sehit, attól tartanak, egyszerűen összeomlik a felismeréstől, hogy elveszítette Claudiot. Ha ez valóban így történik, vajon Gergő képes lesz megvigasztalni a szépséget? Vagy Sehi elkeseredésében feladja a játékot? Esetlek vérbeli szingliként, megkeményedett szívvel menetel majd a döntőig? Rövidesen kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik