Szórakozás

Trágárkodás és sírásig fajuló botrány az RTL műsorában

Durva veszekedés robbant ki tegnap a ValóVilágban. Attila féltékenysége miatt nekiugrott Kingának, amiből aztán csúnya botrány lett.

Néhány napja még azt hittük, hogy Attila és a Kinga között több is lehet a barátságnál, ám mostanra a taktikus fiatalembernek teljesen elvette az eszét a féltékenység. Hirtelen felindulásból, magából kikelve esett neki a szőkeségnek. Attilánál az verte ki a biztosítékot, hogy a lány Cristofellel flörtölt, miközben vele még csak beszélgetni sem akart. Bosszúból kitalálta, hogy megijeszti Kingát, és elhintette a villában, hogy azon lesz, hogy elsőként mindenki a szőkeséget szavazza ki. Ettől persze a szépség kiborult.

A kibontakozó veszekedés során egyik sem kímélte a másikat. Attila olcsó Jánosnak titulálta Kingát, mire a hölgyemény kikelt magából és paranoiásnak, kreténnek és féregnek nevezte őt. A fiú azt javasolta Kingának, vegyen be nyugtatót, majd kilátásba helyezte, hogy kizárja az öt villalakó által megalakított szövetségből.

A botrányos szituációtól azonban meglepő módon mégsem a két érintett fél borult ki a legjobban, hanem Fecó. A dumagép sírva közölte a többiekkel, elege van a veszekedésekből, a furkálódásokból, ő senkivel nem akar klikkesedni. Fecó annyira összeomlott, hogy Attila alig tudta megvigasztalni, de végül megnyugtatta, ugyanis elárulta neki, az egész perpatvart szerelemféltésből provokálta, és igazából esze ágában sincs kiszavaztatni a lányt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik