Szórakozás

Kínos hiba a ValóVilágban – lelőtték a poént

A kedd esti összefoglalóban már Csaba kezén virított a védettséget jelentő lila kendő, holott az Arénában folytatott küzdelem csak szerdán kerül képernyőre.

Szerda este végre fény derül arra, hogy mit rejt a ValóVilág 5 legnagyobb újítása, az Aréna, ahol minden esetben a védettségért folyik a küzdelem. Aki győzedelmeskedik a megmérettetésen, elkerüli a kiesést. A villalakóknak ez az egyetlen esélyük arra, hogy még egy jó ideig biztosan a Villában maradjanak, hiszen szerdán este elindul a szimpátiaszavazás, mely csütörtök estig tart, és eredményeként a két legkevesebb szavazatot kapott játékos elhagyja majd a Villát.

Az Arénában folytatott küzdelmet a ma esti összefoglalóban mutatják be, vagyis a nézők elvileg csak este értesülhettek volna arról, hogy ki lesz az a szerencsés valóságshow-hős, aki magára veheti a lila kendőt. A szerkesztőknek hála azonban a titokra már korábban fény derült, a kedd esti adásban ugyanis a luxusbörtön szépfiúja, Csabi már a hőn áhított jellel a kezén mesélt a VV Seherezádéval töltött randevújáról.

A Hír24 megkeresésére Dobsi Adrienn, a ValóVilág sajtósa szűkszavúan csupán annyit közöl: sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánja, hogy valóban Csaba lett-e a védett játékos, a szerda esti összefoglalóból kiderül.

Az ominózus jelenet 07:04-nél látható:



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik