Szórakozás

Átveri a nézőket a Villa Alekosz-klónja?

VV Attila barátai határozottan állítják, az Összeférhetetlen Kinga iránt táplált gyengéd érzelmei csak a taktika része, egyáltalán nem az esete a szőke cicababa.

Mint arról korábban beszámoltunk, Attila a ValóVilág ötödik szériájának talán egyik legtitokzatosabb figurája: nem elég, hogy megrögzött agglegény, de még emberkerülő is. Magányos farkasként éli az életét, és a szerelem is elkerüli már egy jó ideje. I zraeli kedvesének elvesztése hét évvel ezelőtt olyannyira megviselte, hogy azóta nem volt komoly kapcsolata, egyetlen vigasza, a kutyája.

Attila volt asszisztense, Bernadett a Bors című napilapnak elárulta, a villalakó az elmúlt években szinte ki sem mozdult a lakásából, burokban élt, és bár nem adta fel, hogy egyszer megtalálja az igazit, csak egy-egy lánynak adott esélyt, hogy jobban is megismerkedjenek. Igaz, ilyenkor megadta a módját a találkáknak, elegáns éttermekbe vitte a kiszemelteket, és nagyvonalúan bánt velük. Ezek a kapcsolatok azonban már az ismerkedés fázisában megfeneklettek, mert bár Attila szórakoztató, nagy tudású, ironikus és jó humorú férfi, de nagyon magasak az elvárásai. Bernadett szerint pedig a Villa Cselszövője, Kinga ezeknek nem felel meg.

Hasonlóan gondolja a valóságshow-hős egyik jó barátja, a Kozmix egykori frontmebere, Lányi Lala is, aki határozottan állítja, Attila kőkemény taktikát játszik, sosem fogták meg igazán a cicababák, mindig a természetes lányok iránt érdeklődik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik