Szórakozás

Édesanyja terrorizálta VV Bandikát?

Felháborító dolgot állított a Hír24-nek VV Bandika édesapja. András szerint gyermeke lelki sérült, melynek édesanyja a legfőbb oka.

Meghökkentő családi történetet tárt elénk a luxusbörtön szüzének apja. András elmesélte, fia hat éves volt, amikor feleségével elváltak egymástól. Állítása szerint az asszony már abban az időben is nagy taktikus volt, még azt is elérte, hogy férje szülei saját fiuk ellen forduljanak. Az édesapának azonban nem ez fáj a legjobban, hanem az, hogy exe eltiltotta tőle fiát, akiért ugyan a bíróságon is harcolt, de mindhiába.

A férfi szerint Bandit teljes elnyomásban tartotta az édesanyja, és következetesen ellene hangolta. A szűz fiú végül 15 éves korában döntött úgy, hogy apjához költözik. András állítja, fia azóta nem találkozott édesanyjával, sőt, már attól is egészen maga alá kerül, ha csak a nevét megemlítik előtte. Az édesapa szerint Bandika éppen anyja viselkedése miatt lett lelki- és pszichikai sérült, amit az elmúlt évek során megpróbáltak szeretettel “gyógyítani”. A terápia eredményesnek bizonyult, a villa Szüze már sokkal jobban érzi magát. András ugyanakkor attól tart, Bandika ismét letargikus állapotába kerülne, ha csütörtökön kiszavaznák a villából, és nem folytathatná a játékot. Éppen ezért reméli, hogy a nézők minél tovább bent tartják gyermekét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik