Szórakozás

Összekarmolták az RTL-es sztár testét

VV-Attila-VV-Veronika(2)(1024x768)(1).png (vv attila, vv veronika, valóságshow, valóvilág 5, )
VV-Attila-VV-Veronika(2)(1024x768)(1).png (vv attila, vv veronika, valóságshow, valóvilág 5, )

Attila és Veronika csúnya játékot űztek tegnap a ValóVilág többi játékosával. Alkalmi randevújukon kiszívták egymás nyakát, és összekarmolták a másikat, mintha hevesen szexeltek volna.

A villalakók manipulációban, és szerepjátékban kezdik utolérni elődeiket. A szexcsata hamis jeleivel ugyanis Attila csakis Cristofelen akart bosszút állni, aki viszont rettenetesen nyomul Alekosz exére. Emellett persze az is benne volt a pakliban, hogy féltékennyé tegye Kingát, akivel intim viszonyba szeretne végre kerülni. Ezért Attila már a randijuk elején megkérte Veronikát, szívja ki a nyakát, hadd higgyék a többiek, hogy szexeltek.

A „Virslis lány” eleinte tiltakozott, de végül annyira belejött a játékba, hogy nem csupán foltot hagyott a fiún, hanem csúnyán össze is karmolta. A csalást azonban nem mindenki vette be. Míg Kinga elhitte, hogy volt valami a két játékos között, addig Péter azonnal levette, hogy az egész dolog csak színjáték. Kinga kijelentette, csalódott Veronikában, akit butácskának nevezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik