Szórakozás

A gyerekek miatt veszekszik Erős Antónia és férje

Erős Antónia és férje kapcsolata harmonikus, csak a gyerek miatt kapnak össze néha.

Az RTL Klub híradósa két éve adott életet ikreinek. Szonja és Matyi fenekestül felforgatta Erős Antónia és férje életét, de ők azt mondják, soha nem voltak még ennyire boldogok. Antónia a Story magazinban elárulta, férje csak egy gyereket akart, és amikor megtudta, hogy ikreik lesznek, fél órán keresztül mozdulatlanul ülve bámult maga elé.

A csinos híradós azt sem tagadja, egy ikerpárral bizony nem könnyű, ráadásul nekik kevés segítségük van, így gondosan beosztják párjával, ki, mikor, és mit vállal a gyermekek körüli teendőkből. Antónia azt sem rejtette véka alá, hogy bizony vannak nehezebb napok is, amikor férjével is összezördülnek, ám ezek nem komoly viták.

Az sem titok, hogy nem Antónia, hanem a férje van gyesen a gyerekekkel, de ez sem olyan szokatlan manapság. Bölcsődébe egyelőre nem akarják adni a kicsiket, így ez a felállás volt a legmegfelelőbb a család számára. Antónia őszintén elmondta azt is, néha bizony nem bánna egy-egy szabadnapot, ám amikor nincsenek vele a gyerekek, nehezen bírja a hiányukat.

Hogy mikor mennek az ikrek bölcsődébe? Miért nem hagyják a kicsiket bébiszitterre? Kiderül a Story legfrissebb számából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik