Szórakozás

Kidobta barátja a VV5 bombázóját

Hazaküldte Seherezádé holmijait Rómából az olasz csődör. Claudio megelégelte a csalfa szöszi VV Gergővel folytatott flörtjeit.

Amikor megláttuk Seherezádé és Gergő túlfűtött jelenetét a pezsgőfürdőben, rögtön tudtuk, hogy baj lesz. A lány előtte két nappal azzal ment a Villába, hogy sosem tenne olyat, amivel megbántja szerelmét. Hát pedig megtette, és ez nem is maradt titokban.

Szerda este három csinos lány egy csomagot várt a budapesti repülőtéren. A gép Rómából érkezett egy telepakolt bőrönddel a fedélzetén, amit Seherezádé Claudiója adott fel. A fiú teljesen kiborult szerelme pancsolós jelenetétől Gergővel, ezért összepakolta a lány Romában maradt holmiját, és feltette az első Budapestre induló járatra.

„Szakítottam. Öt perccel az után, hogy megláttam a jelenetet. Rengeteget segítettem neki ebben a dologban. Adtam a nevemet az egészhez, és köztünk már akkor sem volt tisztázott a viszony. Hogy együtt vagyunk, vagy sem. Próbáltam segíteni neki” – mondta a Fókusznak Claudio.

A szerelmesek két éve voltak együtt. Az első évben szinte végig távkapcsolatban éltek, de a románc ezt is túlélte. Voltak vitáik, de a barátnőik szerint jól megvoltak. A beköltözéskor nyomát sem lehetett látni a problémáknak. Seherezádé bemutatkozó filmjének is fontos szereplője volt Claudio.

Az olasz srác Gergőre egyáltalán nem haragszik. Bevallja, hogy ő is hasonlóan viselkedett volna a helyében. Seherezádé csinos lány.

Claudio megígérte, hogy ír egy levelet, melyben Seherezádénak is elmondja véleményét, és elköszön tőle.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik