Szórakozás

Titkolt múltjukról vallottak a hazai hírességek

A művészvilág is felismerte, hogy a túléléshez több lábon kell állni: Gesztesi bárzongoristaként vállalt másodállást, Détár Enikő pedig diszkókban ropta.

Gesztesi Károly igazi túlélőnek vallja magát. Neki szerelem a színészet. Soha nem akart kizárólag a színháztól függni, így az is megesett, hogy külföldi munkával próbálta megkeresni a napi betevőt; bárzongoristának állt Hollandiában. S ma is megtenné bármikor, ha a szükség úgy kívánná. Úgy véli, jónéhány művésszel az a gond, hogy különlegesnek és pótolhatalnannak tartják magukat, és nem gondolkodnak másik szakmában.

Détár Enikő életében is voltak ínséges időszakok, amikor a színésznő diszkókban táncolt. A főiskola alatt ugyanis így próbálta meg eltartani magát. Azt mondja, egyáltalán nem szégyelli a múltját, sőt még szerette is az éjszakai életet, igaz férje, Rékasi Károly már kevésbé volt elragadtatva a munkától.

Bencsik Tamara sem mindig az éneklésből élt. A Megasztár egykori felfedezettje azért lett go-go táncos évekkel ezelőtt, hogy családjának segítsen, édesapja gyógyszereire gyűjtött pénzt éjszakánként a színpadon.

“Nem kellett nagy dolgokat csinálni. Volt két színpad, az egyiken a barátnőm volt, a másikon én, és el kellett táncikálni” – mondta a Magellánnak a nemrég melleit felturbóztató és leszbikus klipet forgató exmegasztáros.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik