Szórakozás

Összeomlás szélén a fura villalakó?

A Helyes pasi, Csaba keddi beköltözésével megtelt a Villa, a lazulás időszaka azonban még várat magára.

A szerda esti összefoglaló harcos pillanatokkal indult, Veronika ugyanis nem tudott túllépni Vera korábbi kijelentésén, miszerint Alekosz exe egy gyerekes és befolyásolható csaj. Veronikát egyébként az Érzékeny lelkű véleményén kívül még az is zavarta, hogy Verának a helyére és a pasijára, Gergőre is fáj a foga.

Kedden azonban nem Veronika volt az egyetlen lány, akinek rossz kedve volt. Annamária napja sem indult túl vidáman, Ő ugyanis egy régi kedvesével álmodott. A Fura lány érzéseit még jobban felkavarta, hogy Péter, a Villa Valóságshow-veteránja nagyon emlékeztette régi szerelmére. Szerencsére a kesergést nem sokkal később felváltotta a kényeztetés, hiszen ezúttal a lányokon volt a sor, hogy kényeztessék a fiúkat.



A ValóVilág tizennegyedik beszavazóshow-ján a Helyes pasik csaptak össze egymással. A lányok izgatottan várták az új lakótársat, ám Csaba érkezése hidegzuhanyként érte őket. A jóképű srácnak azonban gitárjával sikerült megnyernie a csajokat, ez a szimpátiaszavazáson ki is derült, hiszen maximálisra értékelték az új lakótársat. A fiúk közül Péter ezen teljesen kiakadt, véleményének hangot is adott.



Este egy “tele a Villa” bulit tartottak. Ezen Vera és Melinda úgy gondolta, megvicceli Pétert. Megpróbálták leitatni vodkával, mialatt ők csak vizet ittak. Péter rájött a turpisságra, és a reakciója egyáltalán nem volt vicces.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik