Szórakozás

Felbolygatta a villalakók életét az “NDK-s úszónő”

Az érzékeny lelkű Vera játszi könnyedséggel belelát társai lelkébe, aminek nem mindenki örül.

A fiúk kényeztető napot tartottak a lányoknak, és maguk választhatták ki, melyik legyen az a szerencsés hölgy, aki élvezheti az odafigyelést. A fiúk sorszám alapján döntötték el, ki, mikor választhat. Attila pórul járt, ő volt az utolsó, így neki jutott Annamari. A két valóságshow-hős kölcsönösen undorodik egymástól, így a kötelező kényeztetés nem volt feszültségmentes. A kettejük közötti ellenszenv csillapodott valamelyest, de hogy hol húzták meg a frontvonalat, azt még mindig nem felejtették el.



Attila továbbra is szenved Kinga iránti érzései miatt és Fecónak öntötte ki a szívét. A Dumagép azt javasolta, hogy egy napig ne keresse a lány társaságát. Fecó rendelési ideje meghosszabbodott, amikor Melinda bejelentkezett hozzá, mert beszélni akart vele. Az Amazon elmondta, hogy kezd többet érezni Fecó iránt, de a Dumagép kinevette, majd megköszönte, hogy elmondta. Fecó nem hitt Melindának és azonnal meg kellett osztania élményeit Attilával, Gergővel és Kingával is, hogy véleményezzék a történteket. Mindenki taktikának vélte ezt a rosszul sikerült közeledést. Az Összeférhetetlent egyenesen felháborította ez a kísérlet. Melinda végül elárulta, hogy fogadásból tette ezt a vallomást Fecónak.



Hétfő este egy Érzékeny lelkű lány érkezett a Villába. Méghozzá egy olyan, aki kiszemelt már egy Villafiút magának. Rejtélyes módon úgy fogalmazott, hogy van az illető férfinél egy kulcs. A Villalakók kilogikázták, hogy csakis Gergő lehet a kiszemelt, egyedül Cristofel hitte azt, hogy rá vágyik az Érzékeny lelkű lány. Verát az összes fiú megkedvelte egy perc alatt, ami igencsak szúrta a luxusbörtön bombázóinak szemét, de még így is az eddigi legmagasabb pontszámot, 8-ast sikerült bezsebelnie a szimpátiaszavazáson.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik