Szórakozás

Nehéz körülmények között él a Villa Skalpvadásza

VV Cristofelt ha, a nézők nem szavazzák be a luxusbörtönbe, akkor is biztosan sokáig emlékeztünk volna rá.

Sebestyén Balázs sokféle emberrel találkozott már, de a Villa Skalpvadászának fegyelmezése bizony embertpróbáló feladat volt még neki is. Cristofel táncolt, csípőt riszált és folyamatosan hangoskodott. A 18 éves kubai fiú a beköltözést követően sem húzta meg magát, szülei azonban egy egészen más oldaláról meséltek a Fókusznak.

A latin csődör egy kicsi, önkormányzati lakásban él szüleivel. Kubai származású édesanyja évek óta nem kap munkát, az apuka pedig két műszakban dolgozik, de sokszor még így is nélkülözniük kell. Cristofel így minden pénzét haza adja és lehetőségéhez mérten, mindenben támogatja a családját.

VV Gombival egy edzőteremben ismerkedtek meg, hamar barátok lettek, Cristofel annak idején sokat korteskedett a Szépfiúért, így magától értetődő volt, hogy ezúttal Gombin a sor, hogy viszonozza a támogatást. Azt mondja, a VV5 lakója nagyon jó szívű srác, aki a való életben is ilyen bohókás, igazi energiabomba.

Egyelőre még nem tudni, hogy Cristofel tulajdonképpen a lányok vagy a fiúk figyelmére ácsingózik, a szépségével vagy az eszével akar-e érvényesülni, mindenesetre a látottak és hallottak alapján biztosan nem fogunk unatkozni, ha kinyitja a száját.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik