Szórakozás

Árpa Attila nem akar lelki zombi lenni

A Szerencsekerék műsorvezetője Jakupcsek Gabriellának mesélt családról, szakmáról és arról, hogy szerinte mi a siker valódi titka.

Jakupcsek Gabriella az állatkertben találkozott Árpa Attilával, a Szerencsekerék műsorvezetőjével, aki elárulta, gyakran fordul meg családjával is a parkban. Sőt, saját farkasa is van, és néha még az állat ketrecébe is bemerészkedik.

Attila kínosan ügyel arra, hogy privát életébe csak korlátozott betekintést kaphasson a nyilvánosság. Munka közben minden idegszálával az épp aktuális feladatára összpontosít, viszont mihelyt végez, azonnal rohan a családjához.

“Eddig én voltam a kedves kis feleség, aki várja a macsó férjét. Az elmúlt hónapokban azonban megváltozott Attila megítélése, így most már úgy látják az emberek, hogy nagyon szerencsés vagyok, amiért ilyen férjem van. Nagyon büszke vagyok rá!” – meséli Attila párja, Tomán Szabina.

A pár tíz éve van együtt. “Azt szoktam mondani, hogy ő életem leghosszabb 3000 éjszakás kalandja” – mondta a szokásos huncut mosollyal az arcán a műsorvezető.

A szakmájában ugyanakkor Attila igazi kaméleon. Az elmúlt években színészként, producerként, tehetségkutató műsor szereplőjeként egyaránt bizonyított.

“A végzettség sok esetben nem fontos, sokkal fontosabb az, hogy az ember szeresse azt, amit csinál, legyen szó éppen egy gagyi filmről, vagy hollywoodi produkcióról. Higgyen benne. És legyen képes váltani, amikor kell. Én folyamatosan váltok. Ha egy korszak lezárul, akkor továbblépek. Ez erőt ad, főleg, ha megnézem egykori kollégáimat. Lelki zombik, akik egy gyárban dolgoznak, és már fel sem fogják, hogy egy kereskedelmi tévé nem a világ közepe, és van élet azon túl is” – vallott életfilozófiájáról.

Attila legújabb feladata a Szerencsekerék műsorvezetése. Saját bevallása szerint, ha rajta múlik, ő lenne az utolsó, akit kiválaszt erre a feladatra. Ám a csatorna a nézők örömére mégis mellette döntött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik