Szórakozás

30 millió dollár üti Jacko örököseinek markát

Bő két évvel Michael Jackson halála után 30 millió dollárt folyósítanak az énekes hagyatékából örököseinek.

A hagyaték kezelői egy Los Angeles-i bíróság előtt mutatták be az erről szóló tervet, amelynek értelmében a pénzt az elhunyt popzenész anyjának, a 81 éves Katherine-nek, valamint gyerekeinek, a 14 éves Prince-nek, a 13 éves Paris-nek és a kilencéves Blanketnek, valamint egyelőre meg nem nevezett jótékonysági szervezeteknek kell folyósítani.

A dokumentumok szerint a kezelők Michael Jackson 2009 júniusi halála után 2010 év végéig parádés üzleti megállapodások révén 310 millió dollárt gazdálkodtak össze, ebből jelentősen sikerült csökkenteni a zenész adósságait.

A bírósági papírokból az is kiderült, hogy Katherine Jackson – aki gondoskodik elhunyt fia három gyerekéről – el akarja adni a kaliforniai Encinóban álló családi otthont. Ennek értékét a popcsillag halála után több mint négymillió dollárra becsülték. Katherine Jackson a gyerekekkel Los Angelestől északnyugatra, Calabasasban él egy 10 milliós értékű ingatlanban, amelyet szintén el akar adni, és új házat szeretne vásárolni.

Michael Jackson 2009. június 25-én halt meg altató- és nyugtató-túladagolásban. Magánorvosa, Conrad Murray ellen eljárás folyik gondatlanságból elkövetett emberölés miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik