Szórakozás

Elvetélt Győzike felesége

A roma show-man azt állítja, nem hazudott júliusban, mikor bejelentette, jön az újabb Gáspár-bébi, Bea asszony azonban később elvesztette a kisbabát.

Gáspár Győző idén júliusban egy jótékonysági gálán nagyközönség előtt beszélt arról, hogy úgy néz ki, újabb gyermeke lesz. Akkor sokan úgy gondolták, hogy a 22,2 milliós adócsalással vádolt egykori valóságshow-hős csupán az enyhébb ítélet reményében vállalkozott a gyermekáldásra. A Velvetnek hétfőn adott interjújában azonban már azt ecsetelte, hogy nagyon rájuk jár a rúd mostanában: a rendőrség, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal is vizsgálódik ellenük, mellplasztikája miatt folyamatos kezelésre szorul, nagyobbik lánya vasárnap szenvedett súlyos autóbalesetet, jelenleg is a salgótarjáni kórház intenzív osztályán ápolják, nemrég pedig Bea asszonyt érte súlyos csapás: elvesztette a kisbabáját.

A Salgótarjáni Városi Bíróság hétfőn kezdte meg Gáspár Győző és társai adócsalási perének tárgyalását. A vádirat szerint kijátszották a személyi jövedelemadó-fizetési kötelezettségüket, ugyanis nem tüntették fel adóbevallásukban a korábbi közismert médiatevékenységet és tévéműsorokat. Győzike 2005-ben és 2006-ban, két év alatt 11,5 millió, Bea pedig 2006-ban 10,7 millió forint kárt okozott adócsalással. Az ügyben egyik rokonuk, Bangó Attila is érintett: őt pénzmosással vádolja a rendőrség.

A show-man ártatlannak vallotta magát a bíróságon, szerinte csak a sajtó fújta fel az ügyet, azt állítja: soha egyetlen fillért nem kapott Bangótól – írja a Velvet.

Az ügyészség az elcsalt összegek arányában vagyonelkobzást javasolt, ha bűnösnek találják őket, egytől öt évig terjedő szabadságvesztésre számíthatnak.

A tárgyalás október 17-én folytatódik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik