Szórakozás

Zalatnay: semmi közöm a leszbipornóhoz

Az énekesnő szerint hazugság, ami Kovi könyvében áll: vagyis, hogy benne lett volna egy leszbikus szexjelenetben.

Mint arról korábban beszámoltunk, a napokban megjelent könyvében Magyarország legnevesebb erotikusfilm-gyártója és egyben forgalmazója, Kovács “Kovi” István azt állítja, hogy tárgyaltak szabadulása után Zalatnay Saroltával egy leszbikus szexjelenetről, sőt már a segédeszközöket is kiválasztották, de az énekesnő az utolsó pillanatban visszalépett.

A Velvet telefonon megkereste az énekesnőt, aki tagadta, hogy bármiféle egyezség született volna közte és a producer között. Azt állítja, – noha nem tudja, hogy Kovi pontosan miket hordott össze róla a könyvében – bármit is írt, az hazugság és jogtalan. Elismerte, a világhírű felnőtt filmes rendező annak idején valóban megkereste egy ajánlattal, de azt ő határozottan elutasította.

“Megkérdezte, mit szólnék egy filmhez, és erre azt mondtam, hogy annak ellenére, hogy nehéz az anyagi helyzetem, eszembe sem jutna ilyesmi. Mondta, hogy de ennyit meg ennyit fizetne, mondtam, hogy nem, majd aztán megint emelt az összegen, azt feleltem, annyiért sem. Ezt kiszínezte, és ebből egy történet lett” – árulta el az internetes portálnak a 63 éves Zalatnay, aki most azt tervezi, beperli Kovit becsületsértés, rágalmazás és jó hírnév megsértése miatt.

Cini ügyvédje, Medveczky Mihály szerint a kártérítési igény több millió, akár több tízmillió is lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik