Szórakozás

Perelni készül az expornós jobbikos

Kabai Zoltán jogi lépéseket tervez Kovival szemben, aki könyvében Zoltan Cowboy néven emlegeti a képviselőt, mint a '90-es évek szexvilágának legnagyobb sztárját.

“Oszlopos tagja volt a csapatunknak Kabai Zoli, az Irigy Hónaljmirigyben éneklő Kabai Laci testvére. Szerepelt a Mazochista álmokban, a Hótehénkében, valamint a Botrány a szexvideótékában is. Azt hallottam, hogy azóta politikai pályára lépett, ő a Jobbik solymári alapszervezetének elnöke” – írja a pornócézár Kovi a hamarosan megjelenő Bűnös élvezetek című könyvében.

A 39 éves jobbikos most arra készül, beperli a világhírű felnőttfilmes rendezőt, amiért az nem egyeztett vele a könyv megjelenése előtt. Szerinte Kovi részéről túlzás volt azt állítani, hogy a ’90-es években a szexipar meghatározó alakja volt. Azt mondja, a pornós szereplés egyébként is régen volt, és azóta már másként él. A kilencvenes években politikai menekült volt Németországban. Nem volt pénze, nem volt nője, aztán egy szomszédja hívta pornózni. A Hótehénkében egyébként az egyik törpét játszotta, Hapcit.

“18 éves voltam, se pénz, se nő, akkor úgy gondoltam, hogy nem egy rossz ötlet, sajnos ez így alakult, az élet szülte ezt a lehetőséget” – ezt mondta a Tényeknek Kabai Zoltán a pornós múltjáról. Hozzátette: körülbelül 4-5 évig szerepelt pornófilmekben. Amikor hazajött Magyarországra, akkor hagyta abba.

Kabai Zoltán állítólag melegpornófilmeket is rendezett, de ő azt állítja, hogy ez nem igaz. Többet nem akar nyilatkozni a történtekről. Szerinte a fiatalkori cselekedetei nem befolyásolják a munkáját. Ugyanezt gondolják a Jobbik vezetői is. Közleményükben azt írták, hogy jobbikos tagságát nem lehet összefüggésbe hozni a 18 évesen, s azóta megbánt tettével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik