Szórakozás

Kiakasztották a mentorokat az önjelölt dalospacsirták

Geszti Péter dühösen felpattant a székéből, miután egy tehetségtelen versenyző közölte: az énektanára javasolta, hogy induljon az X-Faktorban.

Hugai Dominika Száva saját állítása szerint énektanára biztatására érkezett az X-Faktorba, de mielőtt távozott volna, megkapta Geszti Péter legindulatosabb értékelését, ami valaha elhagyta a mentor száját. „Felszántottad a színpadot, kerti munkának jó volt, ami jó az jó, de mondjuk ki, ez szar volt!” Malek Miklós csak annyit tudott hozzáfűzni, hogy Dominika küldje el hozzájuk az énektanárát, majd ők elbeszélgetnek vele.



A bájos arcú Dudás Noémi édesapja dobol, ő pedig szerelmes a zenébe, de bármennyire is szeretné, semmi olyan nincs a torkában, amire kíváncsi lenne a szórakoztatásra éhes közönség. „Szép vagy, kedves vagy, kell neked ez a hülyeség?” – így beszélte le Nagy Feró a szőkeséget az éneklésről.

A 24 éves Iván Judit Edina magabiztosan érkezett egy Zoltán Erika mixszel, meggyőzően düllesztgette a szemeit a dal közben, de ez volt minden érdeme, le kell tennie az álmáról, hogy megnyeri a 2011-es X-Faktort. Az első fordulón sem jutott túl.



A negyedik Válogatón utoljára kellett elviselnie Geszti Péternek, Keresztes Ildikónak, Malek Miklósnak és Nagy Ferónak a tehetségtelen jelentkezőket, jövő szombaton ugyanis kezdődik a Tábor! A mentorok 150 versenyzőből választják ki azt a 24-et, akik a Mentorok házában mérkőzhetnek meg egymással az élő show-ba való bejutásért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik