Szórakozás

Az RTL riportere is jelentkezett az X-Faktorba

Még soha nem fordult elő, hogy az adott tévécsatorna tehetségkutatójára benevezzen a csatorna egyik riportere is. Polgár Géza tehát máris történelmet írt.

Géza már ismerős lehet a Fókusz című műsor nézőinek. Ő volt az az oknyomozó riporter, aki három évvel ezelőtt hosszú hónapok szervező munkájával és egy rejtett kamerával lebuktatta az egyik hamis mozgássérült parkolókártyákat gyártó bandád. Az X-Faktorba viszont nem rejtett kamerával indult. Még kollégáinak sem szólt tervéről, teljes titokban jelent meg a tehetségkutató színpadán.

Géza gyermekkora óta énekel, első kisebb fellépése egy spanyol jazz klubban volt. A középiskolában alapított egy zenekart barátaival, és 15 évig szerepelt kórusban is. Bár jelenleg nincs zenekara, két éve rendszeresen együtt énekel és dalokat is ír egyik operatőr kollégájával.

A riporter nem volt ismeretlen a mentoroknak sem, hiszen szinte mindegyikükkel készített már interjút, az X-Faktor arénájában azonban mindez nem, kizárólag a tehetség számít. Hogy Gézának sikerült-e lenyűgöznie Gesztiéket mikrofonnal a kezében is, kiderül a X-Faktor szombat esti adásából.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik