Szórakozás

Orvoshoz kellett vinni az ÖsszeEsküvők sármos férjjelöltjét

Megrepedt Ricsi lábujja.

Egyre csak gyűlik a feszültség a TV2 új valóságshow-jának menyasszonyt kereső férfi szereplőiben. Pedig még nincs egy hete, hogy beköltöztek a Rezidenciába. Úgy tűnik, hogy a bezártságot a vagány Ricsi tűri a legrosszabban, ami érthető is, hiszen odakint gyakran három műszakban dolgozott. A pörgős fiú a fölös energiáját úgy vezette le, hogy belerúgott az egyik bútorba, aminek persze sérülés lett a vége. Ez volt az oka annak, hogy Ricsi első útja egy orvosi rendelőbe vezetett, ahol megröntgenezték a sajgó lábujját. Szerencsére nem törött el, csak megrepedt, így egy kis borogatással és kötözéssel megúszta.

Szerdán bátorságpróbára küldték a vőlegényjelölteket: egy toronydarura mászva, 40 méteres magasságban kellett női fehérneműket gyűjteniük – időre. A nők házában a mamák a felvételeket látván vagy sírtak, vagy az öklüket harapdálták. Marci hatodikként végzett a versenyben, de a Csokiban rejlő „black power” és Peti mókusmozgása sem volt elég a nyeréshez, Szilo volt a leggyorsabb, de ő sem sokáig örült győzelmének.

A feladat ugyanis, hogy eldöntse, melyik lányt viszi magával a randiszobába, anyjának, Erzsóknak jutott, aki a többiektől elkülönülten választott az arajelöltek közül. A testnevelő mama Renikét szúrta ki magának, a hír hallatán a fekete szépség ugrált örömében, hiszen egyáltalán nem közömbös számára Erzsók ex-focista fia.

Pénteken Mása és Alexa küzd meg egymással a bennmaradásért, a szavazatok csütörtök esti állása szerint egyikük 62,3 százalékkal elhúzott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik