Szórakozás

Váratlan fordulat A TV2 valóságshow-jában

Csoki mamája úgy érzi, Alexa mindenképpen győztesként fogja zárni az e heti versenyt, így nemhogy ártott, hanem segített neki azzal, hogy őt jelölte.

Mint arról korábban beszámoltunk, az anyósok nemrég úgy döntöttek, a kétgyerekes anyukát, Mását küldik a pénteki ÖsszeCsapásra, aki leginkább azzal vívta ki a mamák ellenszenvét, hogy lepasszolta gyermekeit az Oroszországban élő nagyihoz a férjvadász műsor kedvéért.

Szerda este a nézők kedvenc anyósának, Ircsinek jutott a feladat, hogy megnevezze Mása ellenfelét. Csoki anyukája taktikai döntést hozott, olyan lányt választott, akivel szemben – legalábbis szerinte – biztosan nem lesz esélye Másának visszatérni.

“Sokkal több van benne, mint amit ő most gondol önmagáról. Ez az összecsapás megerősíti majd őt. Alexa a jelöltem” – közölte az anyósjelölt.

A lányok pénteken küzdenek meg egymással a nézők kegyeiért, de Alexa már most leszögezte: retteg attól, hogy ő lesz a reality első kiesője, még mindenképpen a rezidencián szeretne maradni, csakhogy ehhez a fiatal anyukának is lesz néhány szava…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik