Szórakozás

VV5: máris csalással vádolják az RTL Klubot

A kiesett önjelölt villalakó szerint bunda volt a Furák kategóriájának beszavazóshow-ja.

A ValóVilág vasárnapi beszavazóshow-ján a Furák mutatkoztak be; Annamária, Adrienn, valamint Edi és kutyája, Rudi próbálták meggyőzni a nézőket, hogy nekik is helyük van a Villában. Végül a szavazatok alapján a bénító tekintetű Annamari csatlakozott a luxusbörtönben lévő hat játékoshoz, a csalódott kiesők pedig kemény szavakkal illették a lányt és a csatornát.

“Egy semmilyen lány! Halál unalmas, és a többiek gyűlölni fogják! Engem azért néztek volna, mert vicces vagyok és imádnivaló” – mondta Adrienn, akinek most nem sikerült álmait valóra váltani. A másik kieső, Edi azonban a csatornát hibáztatja, mert szerinte bunda volt az egész.

“Ez abszolúte el volt döntve, hatalmas csalódás! 34 évesen lehet, talán kicsit naiv vagyok, hogy bedőltem ennek! Azt nem láthatták a nézők, hogy Adriennét és az én szurkolótáboromat többször visszafogták, hogy ne ordibáljanak és hőzöngjenek, miközben Annamariéknak nem szóltak ezért. Még nem is lehetett tudni hivatalosan semmit, de már közölték a táborával, hogy szedjenek össze négy embert, akik majd elbúcsúznak tőle. A ValóVilág egy átverés!” – tette hozzá Edi, akinek vádjára az RTL Klub a következőképpen reagált:

“Ehhez sokat nem fűznénk, csak annyit, hogy ezek a vádak mindig a vesztesektől érkeznek, akik persze a hibát soha nem magukban, hanem mindig másban keresik” – idézi a csatornát az Új Ász.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik