Szórakozás

Playboy-lánnyal bővült a ValóVilla

Cicapárbajtól volt hangos a ValóVilág stúdiója kedd este. Dya fölényesen verte társait.

Kedd este ismét eljött a pillanat, hogy egy új lakóval bővüljön a luxusbörtön. Ezúttal a Plázacica kategória jelöltjei mérkőztek meg egymással: az észbontóan szemrevaló Dya, a légies földi-utaskísérő Niki és végül, de nem utolsó sorban a romlatlanul lelkes Sysi.

A lányok, amint helyet foglaltak a stúdióban, máris egymásnak estek. A cicaháború csak tovább fokozódott, mikor kiderült, hogy Dya áll nyerésre, és bár a villalakók Nikit szerették volna maguk között tudni, a nézők másképp döntöttek: a Playboy címlapot is megjárt Dyának szavaztak bizalmat.

A plasztikbomba szinte ruháját elhagyva, örjöngve szaladt barátaihoz, és búcsú puszit nyomott arcukra, majd átlépett a kapun, amin kedden egyedül csak ő mehetett be, ráadásul fürdőruhában.



Dya, 25 éves főiskolás, modellkedik. Úgy érzi, hogy sok pasinak bejön. Élvezi, ha a középpontban van, imádja az elismerő pillantásokat. Pár hete szingli, eddig egész életében párkapcsolatban élt. Most Panka, a kiskutyája jelenti a legtöbbet az életében. Nem is tudja, hogyan bírja majd ki nélküle. Dya megígérte, hogy mindenre és mindenkire nyitott lesz, ha bekerül a Villába.

A kilencedik beszavazó versenyzői a Skalpvadászok lesznek.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik