Szórakozás

Becsapta valóságshow-hőseit a TV2?

Nem tudják az ÖsszeEsküvők című reality arajelöltjei, hogy egész nap kukkolják őket a világhálón.

Mint egy beszélgetésből kiderült, beköltözés előtt nem informálódtak elég alaposan a TV2 új valóságshow-jának női szereplői, többen azt hiszik, hogy csak éjjelente van internetes közvetítés, miközben egész nap, két csatornán is látható a rezidencia élete – írja az Origo. A műsor hivatalos honlapján valamint Facebook-oldalán a nap 24 órájában rácsatlakozhatunk az ÖsszeEsküvők kameráira.

Hajdú Péter és a kereskedelmi csatorna történetének egyik legnagyobb vállalkozása péntek este indult útjára, az első összefoglaló pedig hétfőn este került képernyőre. A fiatalok visszafogottan kezdték televíziós szereplésüket, igaz, az első perpatvarra és sírásra is sor került már. A férjjelölt fodrász fiúra, Marcira ugyanis csupán egyetlen lány szavazott a szimpátiaszavazáson, ő is csak sajnálatból, ez pedig a fiú édesanyját, Kati mamát – aki egyébként is egész nap férje és fia hiányától szenvedett – annyira elkeserítette, hogy elsírta magát.

Nincs sokkal jobb helyzetben a hölgyek közül a kétgyermekes Mása sem, aki leginkább azzal vívta ki az anyósok ellenszenvét, hogy lepasszolta gyermekeit az Oroszországban élő nagymamához, míg ő a rezidencián pasizik. Az Első Emelet frontemberének, Kikinek a lánya azonban rögtön belopta magát a mamák szívébe: szerintük Csenge egy természetes, tiszta lelkű teremtés, igazi feleségnek való.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik