Szórakozás

Csaló castingolt a Barátok köztnek

A szélhámos 3000 forintot kért minden egyes jelentkezőtől. Kecskeméten és Szegeden is tartott szereplőválogatást, csak úgy.

„Budapesti stúdió sürgősen keres statisztákat a Barátok közt című szappanoperába, reklámfilmekbe, videoklipekbe, videofilmekbe. Modelleket divat-, reklám-, katalógusfotózásra” – szólt a felhívás az egyik szegedi napilapban múlt hét szombaton, de mint később kiderült, csupán az egyik hazai ügynökség vezetője gondolta úgy, hogy szereplőket toboroz, és így csal ki pénzt a hírnévre ácsingozó emberektől.

Több mint 30-an jelentkeztek az álcastingra, akik fejenként 3000 forintot fizettek Szalai Istvánnak az adatbázisba kerülésért – írja a délmagyar.hu.

A Barátok közt castingdirektora felháborodott a történteken, a produkció ugyanis semmiféle szerződésben nem áll a férfi ügynökségével, így senki nem bízta meg azzal, hogy tartson szereplőválogatásokat.

Tombor Zsuzsa a portálnak elárulta, Szalai István évekkel ezelőtt valóban kapcsolatban állt velük, egy olyan ügynökségnél dolgozott akkor, mely közvetített a számukra embereket, Szalait azonban később elküldték a cégtől.

Úgy tudni, a férfi nemcsak Szegeden, hanem Kecskeméten is visszaélt a népszerű sorozat nevével.

A Barátok közt csapata egyébként valóban castingot hirdetett az elmúlt hét végén, de nem Szegeden vagy Kecskeméten, hanem a fővárosban.

Tombor Zsuzsa hangsúlyozta, soha senkitől nem kérnek a castingokon pénzt, profi ügynökségek pedig a regisztrációs díjat sem előre szedik be: azt az első munka díjából vonják le. Hozzátette: a pórul járt jelentkezőket is szívesen látják jövő hét végén, amikor ismét szereplőválogatást tartanak. Szeptember 24-én a 20 év felettieket, 25-én pedig a 15 és 20 év közöttieket várják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik