Szórakozás

Öngyilkosságba menekül a Jóban Rosszban-karakter

Brózik Klári hat év után búcsúzik a sorozat stábjától. Az írók igazán fordulatos és drámai végjátékot írtak a népszerű Margitnak.

Bombaként robbant a hír, amikor kiderült, Brózik Klári hat év után önszántából távozik a Jóban Rosszban csapatából. A stáb egyik alapító tagja úgy érezte, szüksége van a változásra. A nézők hamarosan a képernyőn búcsút vehetnek kedvencüktől, ráadásul nem is akármilyen izgalmak közepette. A mindig kedves, szerény doktornő eddig nem látott arcát mutatja meg.

„Hálás vagyok kollégáimnak, hogy ilyen gyönyörű végjátékot adtak Margitnak, aki ez által végre kitört a kissé unalmas szerepköréből. Színészileg olyan feladat elé állítottak, amire mindig is vágytam” – árulta el Brózik Klári. „Valószínűleg engem is nagyon megviselne, ha kiderülne, nem lehet kisbabám, ahogyan Margitot is. Ennek ellenére én igyekeznék pozitívabban felfogni a szörnyű helyzetet. E mellett teljes mértékben megértem azokat az embereket, akik sokszor azt érzik, hogy nincs kiút a problémák elől. Azonban fontosnak tartom, hogy tudatosítsuk környezetünkben, hogy nem az öngyilkosság a végső megoldás ilyen esetekben és mindig van jobb lehetőségünk a halálnál” – tette hozzá a színésznő, aki Amerikába utazott nyelvet tanulni, de az interneten megnézi a Jóban Rosszban legújabb epizódjait.

Brózik Klári drámai búcsújához egy páratlan kezdeményezés is kapcsolódik. A hihetetlenül izgalmas jelenetek adásba kerülésekor ugyanis egy felhívást láthatnak majd a nézők. Margit önpusztító magatartása jó apropó arra, hogy a pozitív kezdeményezéseket mindig is támogató Jóban Rosszban a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének munkáját segítse. A 116-123-as ingyenes számon minden rászoruló ember megoldást kaphat problémáira.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik