Szórakozás

Ha elszúrja, végleg eláshatja magát Hajdú Péter

A show-man nem kis kockázatot vállalt az ÖsszeEsküvők producereként: ha nem jönnek be a számításai, soha többé nem kap komoly megbízást a szakmában.

Mindenét egy lapra teszi fel Hajdú Péter, aki közel másfél évtizedes televíziós karrierje legnagyobb feladata előtt áll – írja a Bors. A TV2 legújabb napi valóságshow-ját, az ÖsszeEsküvőket ugyanis a Frizbi műsorvezetőjének cége gyártja a csatornával közös produkcióban. A TV2 biztosítja a stúdiót és a technikát, minden más azonban Hajdú kötelessége.

A közel egymilliárdos vállalkozás fejeként Hajdú tisztában van azzal, hogy nagy kockázatot vállalt, – ha a műsor sikertelen lesz, elesik a további zsíros megbízásoktól – de mindennél jobban hisz a show-ban.A lapnak elárulta, a szakma legkiválóbb kollégáival dolgozik együtt, többek között a ValóVilág első szériájában közreműködő Ökrös Gergővel, Vörös Tamással és Vízvárdy Bencével, aki aktív részese volt az RTL Klub akkori sikereinek.

„A műsorunkban kétszer annyi kamera lesz, mint a riválisoknál, s a tét is jóval nagyobb. Az anyósok beköltözésével pedig valós, nem kívülről generált konfliktusok, játszmák, illetve cselszövések tanúi lehetünk majd” – sorolta a producer a különbségeket a szeptember 12-én rajtoló VV5 kapcsán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik