Szórakozás

Stohl karanténban tölti az első napokat

A színész-műsorvezetőt szigorú vizsgálatoknak vetik alá: ellenőrzik, hogy élősködőmentes-e, de tesztelik a legkülönfélébb fertőző betegségekre is.

Stohl Andrásnak már a börtönben töltött első napok kemény megpróbáltatásokat fognak jelenteni. Nem elég, hogy elszakadva megszokott luxuséletétől és szeretett családjától gyakorlatilag magára marad, még át kell esnie egy kellemetlen procedúrán is. A színészt ugyanis orvosi megfigyelés alá, azaz karanténba helyezik.

“Amikor az elítélt megjelenik a számára kijelölt intézetben, és bezárul mögötte a kapu, azonnal megfosztják minden civil holmijától, beleértve a cipőfűzőjét is, aminek biztonsági oka van. Ezt követően megkapja a rabruhát, és karanténba kerül, ahol több napot is eltölthet, mire végére érnek az egészségügyi vizsgálatoknak, amelyeknek se szeri, se száma. Először is ellenőrzik, hogy élősködőmentes-e, de tesztelik a legkülönfélébb fertőző betegségekre is, így azt is kizárják, hogy HIV-pozitív” – tudta meg az Új Ász.

“Előfordulhat, hogy egy börtönpszichológus is megvizsgálja, hiszen nem lehet tudni, hogy vajon ki hogyan reagál a radikális környezetváltozásra, és arra a tényre, hogy hozzá kell szoknia egy, az addigi életvitelétől jelentősen eltérő életformához és időbeosztáshoz” – tette hozzá a napilap egy, a büntetés-végrehajtásban jó ideje szolgálatot teljesítő informátora.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik