Szórakozás

Bemutatkoztak a VV5 szereplői

A játékosokat 14 kategóriába sorolták. A nézők döntik majd el, hogy a 42 önjelölt valóságshow-hős közül ki legyen az a 14, aki beköltözhet a Villába.

Szeptember 12-én elrajtol a ValóVilág ötödik szériája. Idén a készítők szerint sokkal öntudatosabb, rafináltabb és taktikusabb versenyzők jelentkeztek, akiknek az átlagkora is magasabb, és többségük szingli, a Villában kívánják megtalálni a szerelmet.

A beszavazóshow-kon 14 kategóriában mérettetik meg magukat  a versenyzők: Alfahímek, Szenvedélyes nők, Dumagépek, Cselszövők, Összeférhetetlenek, Alekosz exei, Furák, Plázacicák, Skalpvadászok, Amazonok, Valóságshow veteránok, Érzékeny lelkűek, Szüzek és Helyes pasik mérkőznek meg majd egymással a Villába kerülésért.

A jelentkezők közül többen is ismerősek lehetnek már a nézők számára: az Alekosz exei kategóriában Veronika, Barbara és Andrea csap majd össze, a “Dumagép” Márió rendszeres vendége volt a VV4 délutáni kísérőműsorának, a NekedValónak, a Valóságshow veteránok csapatában induló Lackó pedig évekkel ezelőtt a Kísértés című műsorban szerepelt, ahol Debreczeni Zitával került igencsak közeli kapcsolatba.

A szereplőkről készült fotókat és a róluk szóló rövid ismertetőt itt megnézheted!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik