Szórakozás

Alfahímek csatájával rajtol a VV5

Több, mint 38 ezren jelentkeztek a ValóVilág ötödik szériájára, szeptember 12-én, az első beszavazóshow-n az Alfahímek csapnak össze egymással.

Mint arról korábban beszámoltunk, megkezdődött a visszaszámlálás, a ValóVilág Villája hamarosan újra benépesül. Kiderül, hogy a több mint 38 ezer jelentkező közül kik lesznek azok, aki esélyt kapnak az álomnyeremény megszerzésére és megváltoztathatják életüket. A fődíj továbbra is egy lakás, egy autó, egy luxusutázás és havi egymillió forint egy éven át.

A VV5 hagyományosan a beszavazóshowkkal indul, ahol a nézők három jelölt közül dönthetik el, hogy kit szeretnének a Villában látni. Szeptember 12-én a Dr. Csont után kerül képernyőre az első beszavazóshow, amelyben az Alfahímek csapnak össze egymással. A továbbiakat is 22 óra után követhetik majd élőben az érdeklődők.

Az első hét nyertesei szeptember 17-én, szombaton az X-Faktor után birtokba vehetik a Villát és indulhat életük legnagyobb kalandja. A játékosokat egy új arculatot kapott Villa várja majd, ahol a legmodernebb belsőépítészeti megoldásokat alkalmazták a szakemberek. A ma nagyon divatos retrohangulat köszön vissza modern köntösben.

A beköltözést további beszavazóshow-k követik és szeptember 18-tól indulnak a napi összefoglalók. A Barátok közt után látható majd hétköznaponként 16-os korhatárral az előző nap eseményeiből készült összefoglaló, szombaton pedig – csakúgy, mint tavaly – az X-Faktort követően kerül majd képernyőre. A kiválasztás és a párbaj pedig vasárnaponként lesz majd látható.

A műsor menete az ötödik szériában módosul majd, a jól bevált kiválasztás – kihívás – párbaj hármasa egy új műsorelemmel bővül. Az eddigi szabályoktól eltérően a párbaj után a nyertes nem kap védettséget, visszatérte után rövidesen következik a megmérettetés, amely során az összes Villalakó megküzd egymással és ennek a játéknak a nyertese kapja meg az immunitást jelző lila kendőt. Így a következő kiválasztáson – kihíváson már védettséget élvez. A megmérettetések helyszíne lesz az Aréna, amely a Villán kívül kerül kialakításra.

A ValóVilág 5 alatt sem maradnak le a rajongók az éjszakai történésekről. Szeptember 17-én, ahogy beköltöznek a lakók már indul a kukkolás. Az élő online közvetítés naponta 22:00 és 05:00 között látható a valóságshow hivatalos oldalán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik