Szórakozás

Verőembert küldtek Pákóra?

A Didikirály elmondása szerint volt kedvese erőemberrel akarta rábírni arra, hogy elhagyja a közös családi fészket.

Megtörte a csendet Fekete Pákó. A Didikirály már nem tudja elviselni, hogy mindenhol őt pocskondiázzák. Azt állítja, volt élettársa rágazmazta, mivel ő sohasem bántotta a nőt. Az énekes úgy véli, Ágica csak azért találta ki a bántalmazási sztorit, mert mindez egy jól kigondolt lejáratókampány része, Pákó ugyanis nem akart kiköltözni a közös fészekből, ami – nem mellékesen – Ágica húgáé. Pákó még egy SMS-sel is bizonyítani tudja igazát: Ágica rövid szöveges üzenetben figyelmeztette, hogy lejárató kampányt indít ellene. Egyúttal azt is közölte, hogy immár új szerelmével él együtt, azaz nem kér többet kisfia apjából.

Pákó nem érti a történteket, szerinte mindent megadott a családjának, és nem ezt érdemli. Az fáj neki a legjobban, hogy nem láthatja a fiát, ráadásul Ágica és családja máról holnapra az utcára akarta tenni. Pákó – ügyvédje tanácsára – nem ment sehová.

A mulatós énekes szerint volt kedvese mindent előre eltervezett, mert nagyon hirtelen pakolt össze. A dolgok – elmondása szerint – azóta odáig fajultak, hogy verőembert küldtek a nigériai énekesre, először megijedt, utána azonban túljárt az eszén, és elszaladt. Ám nem végleg: azt mondja, minden erejével harcolni fog a fiáért. Ágica ellen pedig feljelentést tett rágalmazás miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik