Szórakozás

Íme a világ legszélesebb hátsója

Évente százezer dollárt keres egy amerikai nő hátsójával. Dionne Washington hatalmas fenekéről készült képeket veszik, mint a cukrot.

Az 1,6 méter széles fenék 139 kilogrammot nyom, átmérője 4,5 méter. A 35 éves Dionne hatalmas méretei segítségével már házat, autót is vett, és drága nyaralásokra is futja a filmecskékből, fotókból begyűlt pénzből. Így nem is csoda, ha egyáltalán nem akarja lefaragni a széles hátsóját, sőt azon ügyködik, hogy még nagyobbra hízlalja – írja a manna.ro.

A 1,53 méter magas és 222 kilós nőnek viszont nem fenékig tejfel az élet, feneke miatt kellemetlenségek is érik. A normális méretű vécécsészék sok gondot okoznak, az éttermekben pedig senki sem tud leülni mellé a keskeny székek miatt. A bevásárlás is csupa nyűg, hiszen a polcok között néha igen keskeny a tér. Ráadásul ha egyszer letette a fenekét, netalán leguggolt, a súlyos hátsója miatt egyedül fel sem tud állni.

Párt is nehezen talál, pedig örököst szeretne, a párkereső oldalakat naponta figyeli.

Hogy megőrizze méreteit, Dionne naponta 9 ezer kalóriát visz be szervezetébe. Tornázik, hogy a fölösleges kalória csak a fenekét gyarapítsa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik