Szórakozás

Mentő vitte el a szexéhes valóságshow-hőst

Megrepedt Aranypart Beki gerince a Viasat3 forgatásán.

A biszexualitását nyíltan vállaló, a Balaton-partra nyuszijával érkező 27 éves lány az utolsó forgatási napon, bobozás közben szenvedett súlyos balesetet, kis híján örökre lebénult – írja a Bors.

A valóságshow-hős lakótársával, Adával negyven kilométeres sebességgel, fékezés nélkül beleszállt az előttük haladó Istvánba és Ádámba. Beki a lapnak elárulta, alig emlékszik valamire a balesettel kapcsolatban, sokkot kapott, csak villanásnyi képek maradtak meg az emlékezetében, és az, ahogy hatalmasat reccsen a gerince. A lányt azonnal a veszprémi kórházba szállították, ahol közölték vele, hogy eltört az egyik csigolyája.

A nimfomán Beki már otthon lábadozik, hat hétig egy műanyag fűzőt kell hordania, emellett gyógytornára jár és agykontrollal gyógyítja magát.

„Állítólag felébredésem után az első kérdéseim között volt, hogy tudok-e valahogy szexelni, de végül megnyugtattak, ha nyugalomban, stabilan csinálom, akkor nincs gond. Így nem kell lemondanom az élvezetekről, csak most nyugdíjas tempóban tolom” – vallotta be a fekete bombázó.

Mint arról korábban beszámoltunk, szex- és bulimániás fiatalokkal indult útjára múlt hét hétfőn a Viasat3 legújabb saját gyártású realityje, az Aranypart. Siófokon kilenc fiatal – köztük az Éden Hotelből ismert Niki, Szandra (igaz, ő már két nap után dobbantott, nem volt hajlandó ugyanis dolgozni) István és Levi – bulizós mindennapjait követik nyomon a kamerák a nap 24 órájában. A Kolumbiában összeszokott csapathoz csatlakozott még három lány – Ada, Beki és Meli –, valamint két fiú – Gábor és Ádám – is.

A szórakozáson kívül a szereplőknek a mindennapok nehézségeivel is meg kell küzdeniük, hiszen mindamellett, hogy naplemente után elindul az „ereszd-el-a-hajamat”, reggelente időben meg kell jelenniük a munkahelyükön, és a keresett pénzt is be kell osztaniuk. Nem mindegy tehát, hogy mennyi pénz megy el duhajkodásra, hiszen másnap valamiből meg kell tölteni a közös hűtőt is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik