Szórakozás

Késsel támadtak VV Jerzyre

A ValóVilág Szépfiúja Budapest egyik szabadtéri szórakozóhelyén múlatta az időt egyik ismerősével kedd este, amikor verekedésbe keveredett egy ismeretlennel.

Jerzy a Velvetnek elmesélte, egyik haverjávalel akarták hagyni a zsúfolásig telt táncteret, hogy egy kicsit kiszabaduljanak a tömegből. Mikor azonban kiértek a szórakozóhely melletti térre, valaki beszólt neki, többek között azt firtatva, milyen volt Gigivel az ágyban. A volt villalakó elmondása szerint nem szeretett volna összetűzésbe keveredni, ezért arra kérte későbbi támadóját, hogy inkább zárják le a beszélgetést, ám ekkor a férfi és annak barátja még agresszívebbek lettek és lökdösődni kezdtek. Jerzy ekkor fedezte fel, hogy kés is van náluk.

„Ekkor már a biztonsági szolgálatnak is felkeltettük a figyelmét, így rögvest odarohant hozzánk pár őr, akik kezelni tudták a helyzetet. A helyi vagány srácok behúzták fülüket-farkukat, azonban egy mondatot még félvállról odalöktek nekünk, miszerint még nem végeztek velünk” – mondta az internetes portálnak a valóságshow-hős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik