Szórakozás

Fegyvert ragadtak a Jóban Rosszban sztárjai

Szabó Zsófi legyőzte félelmét.

Drámai merénylet tartja még mindig izgalomban Csillagkút lakóit. A Jóban Rosszban legújabb epizódjaiban már kiderült, Tamás atyát találta el a Pongrácz Péternek szánt lövedék, az azonban kérdéses, melyik rosszfiú áll az események hátterében. A TV2 sikersorozatának szereplői éles fegyvereket fogva élték át, milyen érzés meghúzni a ravaszt; egy uszály gyomrában kialakított profi lőtéren mérték össze tudásukat.  A csapat egyetlen női tagjának, Szabó Zsófinak óriási sikerélményben lehetett része, hiszen félelmét legyőzve nagyon jó eredményeket ért el.

„Eleinte nagyon vártam, hogy végre kezembe vehessem a fegyvert. Bevallom, amikor a veszélyhelyzeteket és a szabályokat ismertették velünk a lövészet előtti oktatáson, akkor kissé inába szállt a bátorságom. Féltem, hogy a fegyver elsütése közben visszarúg a puska, azonban a szakszerű oktatásnak köszönhetően erre nem került sor. Nem véletlenül tartják számon olimpiai sportágként, hiszen hihetetlen koncentrációt és pszichikai munkát igényel” – mondta a színésznő, aki azt sem tartja kizártnak, hogy hobbijai sorába a lövészet is bekerüljön.

A verseny során a sorozat rosszfiúi győzedelmeskedtek, hiába koncentrált Zsófi mellett Száraz Dénes és Gazdag Tibor is a lehető legjobban a céltábla közepére. A sorozat katonaorvosa, Mihályfi Balázs a valóságban egyáltalán nem rajong a fegyverekért, ám a rosszfiúk csapatának győzelmét ez nem befolyásolta.

„Próbáltam higgadt maradni, hogy minél pontosabban tudjak célozni és sikerült” – árulta el Szikszai Rémusz, aki a legjobb egyéni eredményt érte el.  „Különösebb előképzettségem nincs, voltam katona és volt már a kezemben fegyver, de ilyen puskákkal még sosem lőttem. Különösebben nem is vonzódom a harcászati eszközökhöz, de ha a kezembe kell venni egy pisztolyt, nem ijedek meg. Lehet, hogy ez volt a titka a jó eredménynek” – tette hozzá a sorozat Várnagy Elődje.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik