Szórakozás

Büszke félaktjaira a Jóban Rosszban új sztárja

Szorcsik H. Viki utódja egy évvel ezelőtt dobta le a textilt, mert meglátta a vetkőzésben a művészi értéket.

Erotikus fotókon pózol a TV2 Jóban Rossz­ban legújabb szereplője, Bicskey Zsófia. A 24 éves lány Bencsik Bea karakterét alakítja majd a népszerű sorozatban, miután Szorcsik H. Viki nemrég bejelentette, hogy kisbabát vár.

Zsófiát egy gyors castingon során választotta ki a csatorna. A fiatal lány tanulta a színészetet, társulatokban is játszik, édesapja pedig nem más, mint az Argo című filmből ismert Pszicho, azaz Bicskey Lukács.A színésznő másodállásban modellkedik is, vállalt már fehérnemű-bemutatót és félmeztelen fotózást is – írja a Velvet. A pikáns képek természetesen azonnal nyilvánosságra kerültek, de Zsófi az mondja, egyáltalán nem bánja, nincs miért szégyenkeznie, szerinte ugyanis ezek művészi képek, értékkel bírnak és nem öncélú magamutogatás céljából készültek.

A félaktokat egy festőművész-fotós barátja készítette egy évvel ezelőtt egy kiállításra. A cél az volt, hogy különböző formátumaiban, karaktereiben mutassák be az emberi testet – mondta az internetes portálnak a színésznő, aki hozzátette: egy Playboy-sorozatot már nem biztos, hogy bevállalna, mert az csak az erotikáról szól, számára viszont fontos a művészi tartalom.

A fotókat megnézheted itt, a színésznőt (felöltözve) pedig novembertől láthatod majd a TV2 képernyőjén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik