Szórakozás

Saját embere intett be a TV2-nek

Rákóczi Feri már bizonyított több műsorban a TV2-nél, de az ÖsszeEsküvők-et valamiért nem kéri.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, szeptember 16-án indítja a TV2 legújabb, napi realityjét, az ÖsszeEsküvők-et. Házasodni vágyó sármos pasik, férjvadász bombázók, na és a szálakat alaposan összekuszáló anyósjelöltek játsszák majd a főszerepet. A csatorna olyannyira nagy reményeket fűz a műsorhoz, hogy még a Megasztárt is elhalasztották miatta, mondván minden figyelmüket a valóságshow-nak kívánják szentelni, megszorongatva ezzel a szeptember 12-én startoló VV5-öt.

Azt még egyelőre nem tudni, hogy melyik műsorsávban fut majd a valóságshow, mint ahogy azt sem, hogy kik lesznek a műsorvezetők, de az biztos, hogy ketten lesznek és a csatorna nem próbálkozik ismeretlen arcokkal. Korábban szinte biztosra lehetett venni – miután Majkát dobta a TV2, – hogy az Ezek megőrültek!-ben, illetve a 40 Milliós Játszma című műsorokban már bizonyított Rákóczi Feri kapta meg a férfi műsorvezetői posztot, ám a Bors mai számában azt írja, hogy az utolsó pillanatban visszamondta az új realityben való szereplést.

A lap próbálta elérni telefonon a Class FM műsorvezetőjét, de Rákóczi éppen a szabadságát tölt családjával a Mátrában és a reality producere, Hajdú Péter sem volt hajlandó reagálni az értesülésre.

A Bors úgy véli, Rákóczi váratlan döntése után már csak egyetlen név maradt a TV2 tarsolyában: a valóságshow-kban jártas Till Attila személyében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik