Szórakozás

Stohl ismét vallott: egy csík kokaint szívtam fel

Stohl András ezúttal pécsi jogászhallgatók előtt egy gólyatáborban vezekelt, és mesélt magáról, érzéseiről. Sokszor nagyon kemény kérdéseket kapott.

A műsorvezető annak idején saját maga vállalta, hogy beszél a kábítószer és az alkohol veszélyeiről. Azt mondta, nyilvános vezeklése egyfajta öngyógyítás is, és reméli, hogy saját példája talán kellően tanulságos lesz a diákoknak.

A pécsi drogprevenciós előadáson a forgatókönyv most is ugyanaz volt, mint amit az eddigi, 20 alkalommal megszokhattunk. András őszintén válaszolt a hallgatóság legkínosabb felvetéseire is. A beszélgetés mégis különleges volt, hiszen a jogászhallgatók mellett gyakorló jogászok is jelen voltak a teremben, és kérdeztek is Stohl Andrástól – számolt be a Fókusz.

“Soha, semmilyen módon nem szeretnék abban a színben feltűnni, hogy én egy szent vagyok, vagy egy szent lettem, vagy én ezután nem fogok szórakozni, vagy nem fogok esetleg alkoholt inni. Az biztos, hogy soha többet nem fogok autóba ülni részegen” – vallott az első fokon két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt színész, aki meglepő őszinteséggel beszélt a balesetet megelőző drogfogyasztásról is.

„Egy csík kokaint szívtam fel. Nem véletlenül vettem magamhoz kábítószert, nem csak úgy belekerült az orromba, akkor én magam is úgy döntöttem, hogy használok kábítószert” – mondta a színász-műsorvezető.

Stohl korábban vállalta, hogy az ítélethirdetés után, a büntetéstől függetlenül is folytatni fogja zarándoklatát. Megállapodtak a Jólét Mentálhigiénés Alapítvány, hogy négy éven keresztül havonta egyszer prevenciós előadást tart majd, a zarándoklatot pedig bárki követheti majd egy internetes honlapon.

A színész tárgyalása szeptember 6-án folytatódik majd, amikor várhatóan ítéletet is hirdetnek az ügyben.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik