Szórakozás

Mel Gibson megegyezett az exével

Mel Gibson és volt barátnője, Oksana Grigorieva egyezségre jutott válásuk és közös gyermekük elhelyezésének feltételiről.

Pontos részleteket egyelőre nem közöltek, de úgy tudni, hogy a színész rámenős ügyvédeinek köszönhetően a volt barátnője által követelt hatalmas vagyona a zsebében maradt.

Az egyezség bírósági tárgyalására szerdán kerül sor. A pénzügyi megállapodást nyílt tárgyaláson tárják a bíróság elé, a pár kislányának elhelyezési ügyét azonban zárt ajtók mögött tisztázzák.

A megállapodást hosszú, keserves jogi hercehurca előzte meg, amelynek részleteiről gyakorta számolt be a bulvársajtó az elmúlt év során. Gibson és a zenész Grigorieva rövid, viharos kapcsolatának 2010 januárjában egy csúnya veszekedés vetett véget, amelynek során Gibson megütötte volt barátnőjét, aki ezért feljelentette.

A színész, aki elismerte bűnösségét, márciusban három évi felfüggesztett büntetéssel került ki az ellene testi sértés vádjával indult eljárásból, és egy évig a családon belüli erőszakot elkövetők számára szervezett terápián kell részt vennie.

Az Oscar-díjas filmes legújabb, A holdkóros című filmjét szeptember 8-tól játsszák a magyar mozik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik