Szórakozás

Megcsalta a férje Jennifer Lopezt?

Marc Anthony állítólag egy forgatás alkalmával melegedett össze Will Smith feleségével, Jada Pinkettel, ennek ellenére a mai napig képtelen beletörődni a válásba.

Mióta Jennifer Lopez és szintén énekes férje, Marc Anthony bejelentették, hogy véget vetnek 7 éve tartó házasságuknak, számtalan pletyka látott napvilágot a sztárpár szakításának okairól.

Egyesek úgy tudják, az énekesnő a férje rossz természete, és „ellenőrző” viselkedése miatt döntött úgy, hogy külön utakon folytatja, ugyanis már nem bírta elviselni, hogy Marc túlságosan rövid pórázon tartja őt. Mások szerint a szcientológia tehet mindenről, mert míg Lopez kisasszony lelkes tagja az egyháznak, ikreinek apja nem nézte volna jó szemmel, hogy a gyerekek is a rend befolyása alá kerüljenek. A legfrissebb, immár harmadik variáció szerint viszont Marc hűtlensége miatt került mélypontra a házasságuk. A 42 éves énekes állítólag összeszűrte a levet Will Smith csinos feleségével, Jade Pinkettel a Trinity Kórház című sorozat forgatásán egy évvel ezelőtt.

Hogy a véletlen műve vagy sem, de jól értesült informátorok épp a minap szivárogtatták ki, hogy Will Smithék kapcsolata is zsákutcába jutott, és 13 év együttélés után a páros a váláson gondolkozik. A színész-énekes természetesen azonnal cáfolta a rosszindulatú pletykákat, sajtóközleményében azt írta, remekül megvannak, házasságuk megingathatatlan.

Marc Anthony egyébként nagyon nehéz időket él mostanában, és szenved felesége elvesztése miatt. A latin énekes fáradhatatlanul könyörög J. Lo-nak, hogy fogadja vissza, részegen hivogatja és telefonon zaklatja, de az is előfordul, hogy őt okolja azért, amiért tönkrement a házasságuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik