Szórakozás

Katus Attila: hol a nagy Ő?

A hatszoros világ- és háromszoros Európa-bajnok aerobic-versenyző szeretne már apa lenni, de egyelőre nem talál társat családalapítási terveihez.

Katus Attila az aktív nyaralás híve: napi öt-tíz kilométert futott és rengeteget jet-skizett. Ősztől ismét gőzerővel a karrierjére koncentrál, ám abban biztos, ha betoppan az életébe az igazi, akkor családalapítási terveit mihamarabb szeretné valóra váltani.

„Ez a nyár sem hozta meg a szerelmet, persze még bármi lehet. Az egyedüllétnek is megvan a maga előnye, hiszen így senkihez sem kell alkalmazkodnom. Sosem voltam kapcsolatfüggő, de hiányzik az, hogy néha odabújjak valaki mellé” – mondta a hot! magazinnak Katus Attila, aki ha rátalálna a nagy Ő-re, akkor a családalapításon sem gondolkodna sokat.

„Két gyereket szeretnék, és egy fekete afrikai árvát is magamhoz vennék. Régi vágyam az örökbefogadás, persze csakis úgy, ha már meglesz hozzá a családi háttér. Az afrikai utam alatt ugyanis rengeteg dolog átértékelődött bennem a gyerekekkel kapcsolatban” – nyilatkozta az aerobik világbajnok, aki tavaly augusztusban, három év után szakított kedvesével, Ottiliával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik