Szórakozás

Katus Attila szeretne már apa lenni

Ugyan semmi pénzért nem kötné össze az életét egy lánnyal csak azért, mert már „eljött az ideje", ám a gyermek utáni vágy egyre erősebben foglalkoztatja.

Sikeresek, jóképűek, ismertek – egyvalami mégis hiányzik az életükből: egy igazi társ.

Katus Attila egyike azoknak az ismert férfiaknak, aki egy ideje egyedül élnek. A hatszoros világ- és háromszoros Európa-bajnok aerobic-versenyző egyedülálló, azaz szingli.

Nyitott vagyok, barátságos, közvetlen és azt gondolom, hogy ha két ember szimpatizál egymással, akkor megtalálja egymást” – nyilatkozta az Aktívnak Katus, aki 38 évesen sem érzi úgy, hogy lemaradt volna valamiről. Igaz, szeretne már apa lenni, és bár rengeteg hölgy keresi fel, azt mondja, nehéz kiszűrnie, ki az, aki hírneve miatt közelít felé, és ki az, aki komolyan gondolja.

A TV2 híradósa, Pachmann Péter nyolc év házasság után most egyedül maradt, de neki is kijut a „tisztességtelen” ajánlatokból. Teljesen egyedül azonban sosincs, hiszen van egy kisfia. A bringázás és a barátokkal való sörözés mellett a lehető legtöbb időt mostanában vele tölti. A műsorvezető nyitott egy új kapcsolatra, de azért most jól érzi magát szingliként.

Az olasz csődörnek, Gianninak is nemrég ért véget egy hosszú kapcsolata, szerinte a siker csak akkor ér valamit, ha van kivel megosztania. Akár csak egy romantikus film főszereplője, azt mondja, nem vágyik másra, mint egy tiszta és őszinte szerelemre, amit a munka és a siker mellett igen nehezen talál meg. Sokszor csalódott már, de sokat is tanult ezekből, állítja, ha eljönne a nagy szerelem az életében, képes lenne lemondani szinte mindenről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik